De aanvoer

Onze garnalen worden opgevist in het Noordoostelijk deel van de Atlantische zee en de Oostzee (FAO 27). Garnalen uit dit vangstgebied hebben die heerlijke, kenmerkende smaak van wat wij met z'n allen Noordzeegarnalen noemen.

Op de veiling selecteren onze aankopers de mooiste en grootste garnalen (Crangon crangon) voor ons uit.

De garnalen worden ultra-vers bij ons pelatelier in Den Haag aangeleverd en worden strikt gecontroleerd op kwaliteit (grootte en versheid).

 

 

Uniek

Zeg niet zo maar 'gepelde garnaal' tegen een North Sea Deluxe: tijdens het pelproces worden onze garnalen nooit bepoederd, noch tijdens, noch na het pellen. Dat is ook niet nodig omdat de garnaal in Nederland blijft in tegenstelling tot de andere handgepelde garnalen. Deze worden in Marokko gepeld en zijn gemiddeld ruim 2 weken onderweg. Dit is een immens verschil met de gepelde garnalen die u in de supermarkt vindt en maakt de North Sea Deluxe echt uniek.
Wat u eet is het pure product met de onevenaarbare smaak van de North Sea Deluxe-garnaal.

Vers aangevoerde garnalen